måndag 26 juli 2010

gott gott gott...








Bilder: privata.

Dagens middag var något över det vanliga. Ljumen rödbetssallad med ugnsbakade rötbetor, lättstekta morötter, zuccini, koka brytböner och sockerärtor, salladslök, dill, gräslök och allt ifrån trädgården och vårt kära pallkrageland. I salladen hade vi också rödvinsvinäger, olja, citronsaft och salt.
Till salladen hade vi färsk lax som vi stekt, kokt potatis och lite gräddfil.

Till efterrätt blev det en bit choklad. Alla som känner mig vet att jag älskar choklad och framförallt Praulus choklad. Idag i en lite speciell Ica affär som har mycket delikatesser och bla en stor färskdisk med allt möjligt gott så hittade jag Praulus Madagascar choklad med 100% criollobönor. Criollobönan är den finaste av dem alla och smaken är riktigt angemän trotts att chokladen bara innehåller kakaoböner och Sojalecitin, men alltså inget socker. Chokladen är också ekologiskt och sånt gillar jag.